Не забравяй да се впишеш, за да видиш всички теми!
Не забравяй да се впишеш, за да видиш всички теми!
Форумът е в процес на съживяване! Четете съобщенията за ъпдейти. Там има линк и към дискорд. И да, това съобщение е написано през Септември 2020.

Go down
Проф. Силвър
Проф. Силвър

Администратор
Posts : 1954
Join date : 21.04.2009
Age : 29
Location : Варна

Размяна на Линкове Empty Размяна на Линкове

26/9/2020, 16:59
Тук можете да рекламирате собствените си блогове, форуми и сайтове, срещу обмяна на банери или линкове.
Няма нужда тематиката да е стриктно същата като нашата. Изключение се прави за сайтове, съдържащи насилствени, порнографски, расистки и или по друг начин обидни материали няма да бъдат добавени като приятели.В зависимост от начина, по който сте структурирали сайта си, е възможно да имате нужда от наш линк, банер, заглавие и описание на сайта. Моля, в такъв случай използвайте предоставените по-долу такива.

Линк към Нореан: https://norean.bulgarianforum.net/
Заглавие на форума: Роулплей Портал Нореан
Описание: Нореан е проект, който цели възраждането на форумния роулплей. Завръщаме се, за да възродим българското рпг и да разкажем нови истории в един по-различен от преди фантастичен свят.

Банери:
Банер (88х31): https://imgur.com/a/cYpRssL
Банер (465x60): https://i.imgur.com/8xmckFA.png?1За да участвате, добавете актуална информация за сайта си подобно на тази, написана за нас по-горе, като отговор в темата. Банерът трябва да е с размери 88х31px или по-малък, в противен случай ще бъде преоразмерен.

Напомням, това не е тема за реклама, такава ще бъде създадена отделно. Пишещите тук се съгласяват на размяна на линкове.

След като проверим сайтовете, ще бъдат добавени в категорията ни с Приятели. Ще бъдете уведомени за добавянето и следва до три календарни дни да добавите и нас, в противен случай препратката ще бъде премахната.

Сайтовете с приятели се проверяват периодично. Ако сме изтрити, действието ще е реципрочно. Нормално е да се правят промени, но бихме оценили, ако ни информирате при настъпили промени, за да можем да реагираме своевременно и да не оставаме с лоши чувства едни към други.  
[hideedit]

_________________

If everything that's new is a lie
It's that same damn morning
And the same damn sky
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите